Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda celor mai exigenti clienti o mancare cu paste si ton, Penne al tonno, un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Saltimboca este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat alegerea preferata a amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
Ingredientele folosite la prepararea Penne al tonno sunt de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara pastele, ton bucati in ulei, sos de rosii, patrunjel. Toate sunt gatite intr-un mod special, stiut numai de bucatarii experimentati ai pizzeriei. Pastele, facute din grau dur cu morcov, ceapa, spanac, mazare si dovlecel, se soteaza cu ton si cu sosul de rosii special, preparat intr-un mod unic.
Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb. O alegere buna ar fi, potrivit ospatarilor din pizzerie, Blanc de Cotnari, un vin alb. Ospatarii pizzeriei au invatat de-a lungul timpului ca acest fel de mancare este preferat in special de clientii care tin un regim alimentar mai restrictiv. Penne al tonno poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi re