Evenimentul s-a petrecut în urmă cu 30 de ani, dar parcă s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, atât de prezentă este această întâmplare în memoria cântăreţului de muzică populară. "Când m-am căsătorit eu, acum 30 şi treaba mea de ani, am rezervat «Casa de căsătorii» a Sectorului 6. I-am solicitat asta celui care ne-a cununat şi, într-un final, mi s-a împlinit voia. Am fost doar eu, soţia mea, Elena, un martor şi şoferul acestuia. Este adevărat că am tras sfori, dar acesta era unul dintre beneficiile pe care ţi le aducea notorietatea la vremea respectivă", ne-a mărturisit Nea Beni.
Fără să se mai ascundă, artistul a recunoscut că familia Ceauşescu avea o slăbiciune pentru el, lucru care, de altfel, l-a simţit din plin. "Unii ziceau că mă place Ceauşeasca, alţii că el. Nu ştiu să zic pe gustul cui eram, cert este că eram nelipsit la toate recepţiile lor unde trebuia să cânt obligatoriu şi întotdeauna două piese: «Radu mamii» şi «La căsuţa cu pridvor», preferatele lui Ceauşescu. Le ştia şi versurile. Şi pentru că tot eram atât de agreat, când mergeam în deplasare profitam şi eu şi mă aprovizionam de la Consiliul Judeţean. Ţin minte că într-un an a fost criză de ceapă, nu se găsea, nu se făcuse, nu mai ştiu. Ei bine, eu aveam. Îmi adusesem din ţară, de la preşedintele unui Consiliu Judeţean care mi-a dat ceapă cât pentru un an. Aşa mi-am procurat şi televizorul color şi frigiderul. Aveam nevoie, sunam la partid şi se rezolva. Şi ei aveau nevoie de mine să vin să cânt sau să compun melodii «preamăritului conducător»", ne-a povestit Benone Sinulescu, cu umor.
Evenimentul s-a petrecut în urmă cu 30 de ani, dar parcă s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, atât de prezentă este această întâmplare în memoria cântăreţului de muzică populară. "Când m-am căsătorit eu, acum 30 şi treaba mea de ani, am rezervat «Casa de căsătorii» a Sectorului 6.