La Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi se prepara un produs culinar italian de exceptie, dupa o reteta noua, adusa in tara de sase luni. Pizza Claudio este recomandarea zilei, facuta de una dintre cele mai vechi pizzerii cu specific italienesc din oras. O mancare consistenta, dar, in acelasi timp, sanatoasa, reprezinta pentru iubitorii artei culinare italiene din Iasi o alegere foarte frecventa in ultimele luni.
Printre ingredientele folosite la prepararea acestui sortiment se numara: aluatul de pizza, ou, mozarella, sunca, gorgonzolla, salata verde, rosii cuburi, parmezan si ulei de masline. Toate ingredientele sunt usoare si de cea mai buna calitate, ceea ce face pizza Claudio o alegere potrivita pentru toate gusturile. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Noua reteta, creata in Italia, un amestec de legume proaspete, carne si parmezan, este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb sau berea. Pizza Claudio, de 630 de grame, poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa ori la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind inaugurata in 1993 de patroni italieni. Situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, pizzeria a fost recent modernizata, reusind sa-si pastreze de-a lungul timpului specificul si oferind iesenilor produse de calitate originale sau inspirate din arta gastronomica italiana.
La Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi se prepara un produs culinar italian de exceptie, dupa o reteta noua, adusa in tara de sase luni. Pizza Claudio este recom