Pentru că a avut o zi liberă, vedeta a pregătit o mâncare care necesită un timp foarte mare: vită în sos tomat şi vin.
"Cand vine vorba de gatit, ne cam ferim sa alegem carnea de vita. Si asta pentru ca prepararea vitei dureaza destul de mult. Dar daca aveti o dupa-amiaza libera in casa si va apucati de gatit din timp, asteptarea merita din plin! Eu am cumparat rasol de vita, fara pic de grasime. Am feliat-o subtire, am batut-o si am condimentat-o bine. Apoi am pus-o in tava si am adaugat ceapa alba taiata marunt si morcovi taiati fasii subtiri - obtinute cu decojitorul de legumele. Am adaugat 1 litru de suc de rosii, jumatate de sticla de vin rosu dulce si condimente dupa gust.
Am lasat-o la cuptor, la 150 grade, timp de 5-6 ore. E bine sa verificati tava din ora in ora si sa completati cu apa, daca este nevoie. Carnea trebuie acoperita de sos in permanenta. Cand am servit-o era atat de frageda incat n-a fost nevoie s-o tai cu cutitul.
Garnitura: orez cu legume, piure sau cartofi la cuptor - ii puteti pune la facut in sosul tomat", a scris Andreea Ibacka pe blogul său. Andreea Ibacka s-a săturat de clişee: "A sta acasă cu bebeluşul nu înseamnă a fi casnică" Uite ce pofte culinare are Andreea Ibacka! Aşteaptă oare un bebeluş?
Pentru că a avut o zi liberă, vedeta a pregătit o mâncare care necesită un timp foarte mare: vită în sos tomat şi vin.
"Cand vine vorba de gatit, ne cam ferim sa alegem carnea de vita. Si asta pentru ca prepararea vitei dureaza destul de mult. Dar daca aveti o dupa-amiaza libera in casa si va apucati de gatit din timp, asteptarea merita din plin! Eu am cumparat rasol de vita, fara pic de grasime. Am feliat-o subtire, am batut-o si am condimentat-o bine. Apoi am pus-o in tava si am adaugat ceapa alba taiata marunt si morcovi taiati fasii subtiri - obtinute cu decojitorul de legumele. Am adaugat 1 litru de s