Femeile îşi doresc întotdeauna cele mai la modă haine şi bijuterii. Dacă aveţi posibilitatea, luna martie este perioada ideală în care să le oferiţi asemenea cadouri, însă nu uitaţi că există şi alimente la modă despre care femeile ar rămâne plăcut surprinse să vadă că le cumpăraţi pentru ele. Sursa: HuffingtonPost
Dacă la haine şi bijuterii gusturile femeilor sunt adesea diferite, atunci când vine vorba de alimente, de multe ori gusturile sunt cam aceleaşi. Femeile vor, în primul rând, alimente care să nu îngraşe, să aibă cât mai puţine calorii şi să le menţină pentru cât mai multă vreme, dacă nu cumva chiar pentru totdeauna, tinere.
Pentru cei care au dileme ce cadou să aleagă pentru partenerele lor de viaţă la începutul lunii în care sărbătorim Femeia, le recomandăm cele mai la modă alimente din martie. Totuşi, pentru ca un asemenea cadou să nu fie interpretat greşit (ele s-ar putea simţi nevoite să gătească…din nou), vă recomandăm să aveţi la îndemână şi variantele tradiţionale: flori şi mărţişoare.
Pepene galben
Dulci şi zemoşi, pepenii galbeni încep să se găsească prin magazine odată cu venirea primei luni de primăvară. Reprezintă o sursă serioasă de vitamina C, conform unui articol Huffington Post, o singură felie de pepene conţine jumătate din necesarul zilnic din această vitamină.
Rutabaga
Trebuie să cauţi mult prin magazine ca să găseşti aşa ceva. Rutabaga seamănă foarte mult cu napul, dar este ceva mai mare şi are miezul moale, de culoare portocalie. Rădăcina este un hibrid între nap şi o specie de varză sălbatică. Prima dată a fost descoperită în Suedia şi din acest motiv mai este cunoscută sub numele de “swede" – “suedez". Conţine foarte puţin sodiu şi este o sursă bună de vitamina C.
Anghinare
Sursă excelentă de fibre, precum şi de pot