Ingredientele folosite de actriţa Mădălina Drăghici sunt: tagliatele cu ou (se gasesc în supermarketuri la pungă de 250g), 1/2 ceapă mică, muşchi afumat sau şuncă, ciuperci, unt, lapte, parmezan.
"Tagliatele se fierb 3-5min in apa cu sare si putin ulei. Separat se caleste in unt ceapa tocata marunt, pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile si sunca taiate fasii si se lasa la prajit pret de aprox. 7 min. Daca devine uscat se mai adauga unt. Se pun apoi 5-6 linguri de lapte (la ochi se vede cat intra, grija sa nu facem ciorba de lapte, dar nici sa ramana uscat) si o lingura de parmezan ras amestecand incontinuu. Se amesteca tagliatele cu sosul obtinut in tigaie si se serveste cu parmezan ras pe deasupra! Sper sa va iasa bun, eu m-am lins pe degete!", a scris Mădălina pe blogul personal modalitatea de preparare. Mădălina Drăghici se mărită la vară pe malul mării! Vrea să fie o mireasă desculţă! Mădălina Drăghici îţi spune care sunt simptomele rutinei: "Un cuplu nu mai iese la restaurant, la club, la film, la teatru, nu mai există pasiune" Mădălina Drăghici urăşte cu înverşunare iarna: "Zic Tatăl nostru la fiecare curbă de pe DN1 în speranţa că nu voi derapa"
Ingredientele folosite de actriţa Mădălina Drăghici sunt: tagliatele cu ou (se gasesc în supermarketuri la pungă de 250g), 1/2 ceapă mică, muşchi afumat sau şuncă, ciuperci, unt, lapte, parmezan.
"Tagliatele se fierb 3-5min in apa cu sare si putin ulei. Separat se caleste in unt ceapa tocata marunt, pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile si sunca taiate fasii si se lasa la prajit pret de aprox. 7 min. Daca devine uscat se mai adauga unt. Se pun apoi 5-6 linguri de lapte (la ochi se vede cat intra, grija sa nu facem ciorba de lapte, dar nici sa ramana uscat) si o lingura de parmezan ras amestecand incontinuu. Se amesteca tagliatele cu sosul obtinut in tigaie si