Tania Budi prepară o îngheţată delicioasă din smântână, ouă, cacao şi fructoză. Fiecare se foloseşte în aceeaşi cantitate, adică două linguri. Cele 2 linguri de smântână se bat cu gălbenuşurile, albuşurile se bat cu mixerul, până se întăresc, apoi se pune şi fructoza. Totul se lasă la frigider două ore.
Blonda este foarte atentă la regimul ei de viaţă, de la mâncare, până la urcatul celor 7 etaje ale clădirii în care locuieşte.
"Nu ma abţin de la nimic, dar dacă am doua zile în care am mâncat, mă opresc pentru o săptămână. Trebuie observat când ai luat un kilogram-doua şi trebuie umblat imediat, eu trec imediat pe fructe şi legume, pentru că, dacă acumulezi 4-5 kilograme, e extrem de dificil de dat jos", a explicat Tania la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore!".
Tania Budi prepară o îngheţată delicioasă din smântână, ouă, cacao şi fructoză. Fiecare se foloseşte în aceeaşi cantitate, adică două linguri. Cele 2 linguri de smântână se bat cu gălbenuşurile, albuşurile se bat cu mixerul, până se întăresc, apoi se pune şi fructoza. Totul se lasă la frigider două ore.
Blonda este foarte atentă la regimul ei de viaţă, de la mâncare, până la urcatul celor 7 etaje ale clădirii în care locuieşte.
"Nu ma abţin de la nimic, dar dacă am doua zile în care am mâncat, mă opresc pentru o săptămână. Trebuie observat când ai luat un kilogram-doua şi trebuie umblat imediat, eu trec imediat pe fructe şi legume, pentru că, dacă acumulezi 4-5 kilograme, e extrem de dificil de dat jos", a explicat Tania la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore!".