Regulamentele le avantajează clar pe casele care pot anula oricând un pariu, în detrimentul jucătorilor. \"Super Bet\" a \"comis-o\" recent. Sursa: AGERPRES
Casa de pariuri "Super Bet" este în mijlocul unui scandal pornit de cei care au făcut din pariurile sportive o modalitate de a-şi rotunji veniturile. Şi nu sunt deloc puţini, având în vedere faptul că în mai toate pieţele din oraşele cât de mici dai cu nasul de cel puţin o agenţie de pariuri sportive.
În oferta amintitei case a existat, pe 4 martie, un pariu cu o cotă ciudată. Total goluri la meciul feminin de handbal Holstebro - Lada Togliatti, din Cupa EHF, avea cota 2,2, dacă în prima repriză s-ar fi dat cel puţin un gol!
Meciul s-a încheiat cu scorul 42-34 (22-16), iar cei care l-au "agăţat" s-au felicitat.
Oferta a fost publică mai bine de trei ore, motiv pentru care jucătorii s-au înghesuit să arunce pe piaţă sume importante. În această perioadă, bookmakerii de la "Super Bet" au validat pariul!
Jucătorii au crezut că, speculând gafa, l-au apucat pe Dumnezeu de picior. N-a fost însă deloc aşa. Respectiva casă de pariuri refuză să achite pariul (se spune că ar avea de plătit câteva zeci de mii de euro), validându-l cu cota 1, după ce a invocat un articol din regulament.
Situaţia este însă aberantă: casa de pariuri nu plăteşte pentru erorile pe care le comite, neasumându-şi greşelile halucinante ale bookmakerilor! Însă oamenii au plătit, unii chiar scump. Atrași de tipul de pariu unicat, obligați fiind să aibă încă două evenimente pe bilet, pentru ca pariul cu meciul de handbal feminin să fie acceptat, unii au mizat pe meciuri cu favoriți cerți, cu cotă de 1,01 la victorie. Dar au pierdut banii fiindcă, spre exemplu, Hamburg (creditată cu o astfel de cotă de 1,01), în prima ligă masculină de handbal a Germaniei, a remizat pe teren propriu în campionat, astfel că respectivii jucăto