Marţi, 20 martie, la Pro Tv începe de la 20.30 emisiunea de cooking ”MasterChef”. Răzvan Fodor prinde şi el gustul competiţiei şi îşi va face intrarea în platoul în care se vor întrece cei mai curajoşi şi talentaţi bucătari amatori, care prin priceperea lor visează să ajungă cât mai departe în concurs şi astfel să devină primul MasterChef al României şi să câştige marele premiu de 50.000 de euro.
Pentru aceasta însă vor avea de înfruntat un juriu format din chefi de elita, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, dar şi o serie de probe care mai de care mai solicitante.
După preselecţiile organizate în Bucureşti, 150 de participanţi care s-au prezentat cu un preparat gătit de ei au fost aleşi să intre în faza următoare. Astfel, aceştia sunt cei care primesc şansa de a intra în platoul show-ului de la Pro Tv şi de a găti un fel de mâncare pe care să îl prezinte în faţa celor trei juraţi, care vor gusta şi comenta rezultatele lor gastronomice.
Dintre aceştia însă, numai 50 vor primi şortul alb MasterChef din partea juriului, ca semn al acceptării în etapa următoare a competiţiei. De aici, dintre cei 50 de concurenţi posesori de sorturi MasterChef, 21 vor intra în bucătăria ”MasterChef” şi implicit în cursa pentru câştigărea marelui premiu de 50.000 de euro.
De la o ediţie la alta, cei 21 de concurenţi vor fi supuşi unor probe dificile în ceea ce priveşte inventivitatea lor, talentul de a improviza în bucătărie, de a lucra contra-cronometru, de a-şi pune în practică creativitatea şi de a se descurca în diverse probe desfăşurate uneori şi în afara bucătăriei ”MasterChef”.
Treptat, unul câte unul vor fi eliminaţi, astfel că în marea finala numai unul va fi marele învingător al show-ului şi primul ”MasterChef” al României.
Marţi, 20 martie, la Pro Tv începe de la 20.30 emisiunea de cooking ”MasterChef”. Răzvan Fodor