Arena Naţională, Cluj Arena şi "Ilie Oană" din Ploieşti au costat împreună peste 250 de milioane de euro, au devenit rapid cele mai atractive stadioane pentru suporteri, însă din cauza celor care le administrează 4 jucători români au avut parte de accidentări horror
Prepeliţă riscă să-şi încheie cariera la nivel înalt din cauza gazonului pe Cluj Arena, stadion inaugurat în urmă cu doar o jumătate de an. Stelistul s-a operat ieri dimineaţă la Spitalul Militar din Bucureşti, intervenţia chirurgicală fiind efectuată de fostul medic al Stelei pînă în 2002, Ionuţ Codorean, unul dintre cei mai buni chirurgi ortopezi din ţară.
Lui Prepeliţă i-a fost refăcut ligamentul încrucişat anterior, care s-a rupt, şi, de asemenea, i-au fost suturate ambele meniscuri. Prepeliţă va lua o pauză de minimum o jumătate de an, urmînd să piardă şi jumătate din turul viitorului sezon!
Mijlocaşul Stelei nu e singurul fotbalist român care ajunge victima unui gazon sau a modului în care e organizat un meci pe un stadion administrat direct de o Administraţie Publică. Toate cele 3 stadioane construite în 2011, Arena Naţională, Cluj Arena şi Ilie Oană din Ploieşti, deşi au atras suporterii la stadion, devenind lideri în topul audienţelor în România, la mare distanţă de restul stadioanelor, au provocat, din cauza administrărilor defectuoase pe care primăriile din respectivele oraşe le-au avut, accidentări horror pentru fotbalul românesc.
Cluj Arena
1. Lui Prepeliţă i s-a blocat piciorul în terenul execrabil
În minutul 18 al meciului U Cluj - Steaua 0-1, Prepeliţă a sărit într-un duel aerian şi, la aterizare, piciorul i-a "fugit" din cauza denivelărilor masive de pe suprafaţa de joc. A acuzat dureri, însă a continuat să joace. Peste 75 de secunde, terenul execrabil i-a fost fatal. S-a întins după o minge, iar piciorul stîng i-a rămas înfipt în