Restaurantul “Caesar” a organizat sâmbătă, 17 martie, o “Seară ardelenească” cu preparate culinare făcute ca la mama acasă. Bucătarii şi-au luat în serios misiunea să rafineze şi să perfecţioneze fiecare preparat culinar pentru a satisface pretenţiile oricărui gurmand şi au creat un meniu tradiţional, cu gustare ca în Ardeal: sărmăluţe, lapte de pasăre, ţuică şi muzică live românească şi ungurească. Buna-dispoziţie, zâmbetul şi dansul au fost întreţinute cu muzică live de către formaţia XYZ. Cei prezenţi au dansat vals, s-au răsfăţat pe blues-uri şi după ce i-a cuprins euforia ce plutea în aer s-au luat la horă. Pe scurt, au petrecut o seară faină, prelungită până târziu în noapte. Masă mare, mulţi prieteni, momente savuroase, cam astea au fost elementele-cheie ale petrecerii! Şi nu în ultimul rând, s-au remarcat angajaţii amabili şi prompţi prin calitatea serviciilor oferite, bună-dispoziţie, zâmbet şi serviabilitate, care au fost “sarea şi piperul” unei petreceri de calitate, pentru că ei deţin ingredientul secret al unei serviri perfecte, gustul mâncării servite este influenţat de percepţia clientului asupra servirii. Restaurantul “Caesar” a organizat sâmbătă, 17 martie, o “Seară ardelenească” cu preparate culinare făcute ca la mama acasă. Bucătarii şi-au luat în serios misiunea să rafineze şi să perfecţioneze fiecare preparat culinar pentru a satisface pretenţiile oricărui gurmand şi au creat un meniu tradiţional, cu gustare ca în Ardeal: sărmăluţe, lapte de pasăre, ţuică şi muzică live românească şi ungurească. Buna-dispoziţie, zâmbetul şi dansul au fost întreţinute cu muzică live de către formaţia XYZ. Cei prezenţi au dansat vals, s-au răsfăţat pe blues-uri şi după ce i-a cuprins euforia ce plutea în aer s-au luat la horă. Pe scurt, au petrecut o seară faină, prelungită până târziu în noapte. Masă mare, mulţi prieteni, momente savuroase, cam astea au fost eleme