Mărturisirile au fost făcute de Oana Mizil la sfârşitul săptămânii trecute, în emisiunea "Politică şi delicateţuri", moderată de Mircea Dinescu la Realitatea TV. Invitată să "bucătărească" alături de realizatorul TV, din vorbă în vorbă, Oana Mizil a început să-şi deschidă sufletul şI să atingă subiecte delicate, despre care, până mai ieri, refuza să vorbească. Ca să dovedească că este o femeie de toată isprava care nu se dă în lături să treacă la cratiţă sau să frământe aluaturi, deputatul a explicat cum prepară cozonacul "trandafir moldovenesc". Reţeta minune a fost moştenită de Oana de la bunica sa, iar ultima dată când politicianul a testat-o, demontrându-şi calităţiile de gospodină, a fost chiar în timpul vacanţei petrecute cu Vanghelie în Alpii francezi. "Eram în vacanţă, deja mă simţeam odihnită şi dintr-o dată mi-a venit chef de gătit. Am intrat în bucătărie şI i-am zis bucătarului, un italian care gătea extraordinar, că vreau să rămân singură, că am poftă să gătesc. După câteva ore am ieşit cu cozonacul meu "trandafir moldovenesc" şi toţi s-au mirat. Marian mi-a spus aşa: "Oana, cu asta ţi-ai câştigat manşeta de la rochia de mireasă", iar eu m-am gândit imediat cât mai am de muncă ca să fac toată rochia!", a povestit Oana Mizil, amuzată. Mărturisirile au fost făcute de Oana Mizil la sfârşitul săptămânii trecute, în emisiunea "Politică şi delicateţuri", moderată de Mircea Dinescu la Realitatea TV. Invitată să "bucătărească" alături de realizatorul TV, din vorbă în vorbă, Oana Mizil a început să-şi deschidă sufletul şI să atingă subiecte delicate, despre care, până mai ieri, refuza să vorbească. Ca să dovedească că este o femeie de toată isprava care nu se dă în lături să treacă la cratiţă sau să frământe aluaturi, deputatul a explicat cum prepară cozonacul "trandafir moldovenesc". Reţeta minune a fost moştenită de Oana de la bunica sa, iar ultima dată când pol