Alina Eremia spune că nu este as în bucătările, dar îi place să experimenteze. Ea a mărturisit că a inventat o salată de fructe.
"Nu sunt expertă în bucătărie, dar cred că mă descurc. Am învăţat, trăgând cu ochiul la mama. Fructele sunt sănătoase, pline de vitamine, iar legumele sunt la fel de importante în alimentaţia noastră, astfel că, le consum sub formă de salate", a declarat Alina pentru PRO TV Magazin.
"Tot timpul frigiderul meu este aprovizionat cu iaurturi, lapte, oua, salata verde, rosii, branzeturi, preparate din pui", a spus ea.
Iată reţeta:
Aveţi nevoie de 2 mere, 1 portocală (grepfruit), 2 banane, ½ pahar frişcă, ½ pahar vin alb, 2 linguri zahăr tos, 2 linguri alune măcinate, coajă rasă de portocală. Fructele se curăţă de coajă, se taie bucăţele şi se pun în salatieră. Vinul îndulcit cu zahărul se amestecă cu frişca, cu alunele şi coaja rasă de portocale, apoi se toarnă peste fructe. Se lasă să stea o oră în frigider. Alina Eremia spune că nu este as în bucătările, dar îi place să experimenteze. Ea a mărturisit că a inventat o salată de fructe.
"Nu sunt expertă în bucătărie, dar cred că mă descurc. Am învăţat, trăgând cu ochiul la mama. Fructele sunt sănătoase, pline de vitamine, iar legumele sunt la fel de importante în alimentaţia noastră, astfel că, le consum sub formă de salate", a declarat Alina pentru PRO TV Magazin.
"Tot timpul frigiderul meu este aprovizionat cu iaurturi, lapte, oua, salata verde, rosii, branzeturi, preparate din pui", a spus ea.
Iată reţeta:
Aveţi nevoie de 2 mere, 1 portocală (grepfruit), 2 banane, ½ pahar frişcă, ½ pahar vin alb, 2 linguri zahăr tos, 2 linguri alune măcinate, coajă rasă de portocală. Fructele se curăţă de coajă, se taie bucăţele şi se pun în salatieră. Vinul îndulcit cu zahărul se amestecă cu frişca, cu alunele şi coaja rasă de portocale, apoi se