Ganditi-va la aceste pachetele ca la o salata care poate fi luata la mana. Mai ales copii se vor bucura de acest aspect. Am romanizat un pic reteta folosind pe post de verdeturi ce se gaseste acum la noi in piata: ceapa verde si leurda.
Un sos este binevenit langa aceste pachetele, insa nu va limitati la sosurile specifice (cel vietnamez sau hoisin). Un sos de iaurt sau lapte batut se potriveste la fel de bine.
In plus, reteta de preparare a muschiuletului o puteti folosi si separat. Este simplu insa deosebit de gustos si fiind facut in punga nu se usca, ramane suculent.
Ingrediente
1 muschiulet de porc
8-10 foi de orez
frunze de salata verde (taiate fasii)
castraveti (taiati betisoare)
ridichi (taiate betisoare)
ceapa verde (taiata bucati lungi)
leurda
frunze de busuioc
sare
Marinata
80 ml sos de soia
50 ml apa
1 varf lingurita ghimbir pudra
1 varf de lingurita chili pudra
3 catei de usturoi
1 lingurita ulei de susan
Bucati: 8-10 rulouri; 16-20 pachetele
Reteta completa pe: E-retete.ro
Ganditi-va la aceste pachetele ca la o salata care poate fi luata la mana. Mai ales copii se vor bucura de acest aspect. Am romanizat un pic reteta folosind pe post de verdeturi ce se gaseste acum la noi in piata: ceapa verde si leurda.
Un sos este binevenit langa aceste pachetele, insa nu va limitati la sosurile specifice (cel vietnamez sau hoisin). Un sos de iaurt sau lapte batut se potriveste la fel de bine.
In plus, reteta de preparare a muschiuletului o puteti folosi si separat. Este simplu insa deosebit de gustos si fiind facut in punga nu se usca, ramane suculent.
Ingrediente
1 muschiulet de porc
8-10 foi de orez
frunze de salata verde (taiate fasii)
castraveti (taiati betisoare)
ridichi (taiate