Ardeiul iute este un ingredient neasteptat pentru un cocteil. Insa, in afara faptului ca are si un efect foarte bun asupra metabolismului, grabind arderile, in combinatiile potrivite poate da o aroma imbatabila bauturii, nu doar mancarii.
Iti poti surprinde prietenii nonconformisti realizand singur un astfel de cocteil. Conform Glo.msn, ai nevoie de 110 ml de tequila, o lingura de piure de mango (pe care il obtii singura acasa, daca ai fructul respectiv) si un strop de zeama de lamaie, pentru gust. Mai trebuie si niste praf de ardei iute si un ardei intreg.
Taie un mango in bucatele mici, decojeste-l si pune-l intr-un blender. Adauga o treime din tequila si amesteca. Pentru fiecare 90 ml de piure de mango pune cate o lingurita ardei tocat. Adauga si acest amestec in blender alaturi de cateva cuburi de gheata, amesteca, dupa care strecoara, pune restul alcoolului si putin suc proaspat de lime sau lamaie.
Poti garnisi si marginea paharului cu praf iute daca te tin papilele gustative.
Ardeiul iute este un ingredient neasteptat pentru un cocteil. Insa, in afara faptului ca are si un efect foarte bun asupra metabolismului, grabind arderile, in combinatiile potrivite poate da o aroma imbatabila bauturii, nu doar mancarii.
Iti poti surprinde prietenii nonconformisti realizand singur un astfel de cocteil. Conform Glo.msn, ai nevoie de 110 ml de tequila, o lingura de piure de mango (pe care il obtii singura acasa, daca ai fructul respectiv) si un strop de zeama de lamaie, pentru gust. Mai trebuie si niste praf de ardei iute si un ardei intreg.
Taie un mango in bucatele mici, decojeste-l si pune-l intr-un blender. Adauga o treime din tequila si amesteca. Pentru fiecare 90 ml de piure de mango pune cate o lingurita ardei tocat. Adauga si acest amestec in blender alaturi de cateva cuburi de gheata, ame