Elena Udrea i-a spus lui Mircea Dinescu, în emisiune acestuia de pe Realitatea TV, Politică şi delicateţuri: “Mai încerc şi bucătăria, aşa, mai nou!”.
Udrea a povestit şi despre restaurantul pe care l-a avut în urmă cu zece ani şi chiar a dezvăluit că uneori îşi servea clienţii chiar ea. “Am avut un restaurat, se numea Casa Orange, era la Dorobanţi, acum este un restaurant acolo, practic am închiriat o vilă, era locuinţă şi am făcut restaurant. Era în 2002 şi deşi eram avocat am spus să îmi completez veniturile, având în paralel această afacere.
Mi-amintesc că stăteam până diminaţa, încercam să servesc şi eu la masă clienţii, ajutam la bucătărie, doar-doar o reuşi să fie o afacere de succes. După un an de zile, văzând că mai mult cheltuiam acolo banii pe care îi câştigam în avocatură, am decis să închid. Dar s-a făcut alt restaurant acolo, acum merge”, a relatat Elena Udrea.
Udrea l-a însoţit pe poetul Mircea Dinescu în bucătăria restaurantului său. Dinescu a pregătit pentru şefa PDL Bucureşti macrou cu sos de roşii cherry prăjite şi ardei copt, Udrea declarându-se mare amatoare de peşte. Fostul ministru l-a ajutat cu câte ceva pe Dinescu în pregătirea mâncării. Astfel, ea a tocat ardei şi ceapă. “Cei care se întrebau ce mai face Elena Udrea…Unii au o satisfacţie: “, a spus Udrea râzând.
Elena Udrea i-a spus lui Mircea Dinescu, în emisiune acestuia de pe Realitatea TV, Politică şi delicateţuri: “Mai încerc şi bucătăria, aşa, mai nou!”.
Udrea a povestit şi despre restaurantul pe care l-a avut în urmă cu zece ani şi chiar a dezvăluit că uneori îşi servea clienţii chiar ea. “Am avut un restaurat, se numea Casa Orange, era la Dorobanţi, acum este un restaurant acolo, practic am închiriat o vilă, era locuinţă şi am făcut restaurant. Era în 2002 şi deşi eram avocat am spus să îmi completez veniturile, având în paralel această aface