Dupa ce a dat cu mopul intr-un liceu bucurestean si a crosetat in direct, la televizor, Elena Udrea si-a aratat talentul in bucatarie.
Sefa PDL Bucuresti a invatat sa prepare macrou pe sare, duminica, de Buna Vestire, in ziua in care crestinii care tin post au dezlegare la peste. "Cei care se intrebau unde e Elena Udrea au o satisfactie acum: Udrea s-a dus la cratita", a declarat fostul ministru al Turismului, in bucataria din restaurantul lui Mircea Dinescu.
In timp ce pestele se rumenea in tigaie, sefa PDL Bucuresti a depanat amintiri cu bucatarul. Udrea a povestit ca, in 2002, a avut un restaurant in centrul Capitalei.
"Desi eram avocat, am zis sa-mi suplimentez veniturile. Am inchiriat o vila si mi-am deschis un mic restaurant in Dorobanti", a spus Elena Udrea.
Fostul ministru a precizat ca, la restaurantul sau, servea clientii si ajuta in bucatarie.
Udrea a tricotat in direct pentru a demonstra ca este "om din popor"
"Stateam pana dimineata, ajutam la bucatarie, serveam si eu clientii. Dupa un an de zile, cand am vazut ca banii pe care ii castigam in avocatura ii dadeam la restaurant, am decis sa inchid", a adaugat Udrea.
Sefa PDL a fost entuziasmata cand a vazut si loboda din bucatarie. "Aoleu, si cat am cautat eu loboda anul trecut!", a remarcat Elena Udrea.
Udrea pe Twitter: O fi iesit loboda?
Ca un bucatar adevarat, fostul ministru a gustat mai intai sucul de rosii, inainte de a-l turna peste macroul care sfaraia in tigaie.
De asemenea, Elena Udrea a vrut sa fie sigura ca pestele a fost prajit suficient.
Si dupa ce s-a asezat la masa, fostul ministru s-a delectat si cu muzica live. "Te-ai nascut intr-un salcam, intr-un cuib de cioara si de-al dracu ce erai scoteai capu' afara", i-a c