A venit cu un afrodisiac la MasterChef, sperand să-i “smulga” sortul, numai ca acesta nu se obtine usor, asa cum se poate vedea in editia din 27 martie.
O concurenta a venit in fata juriului, format din Chef-ii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, si a a pregatit un preparat inedit. In compozitie se regasesc si smochine, dar si alte ingrediente surpriza, un preparat care crede ea ca va imblanzi juriul MasterChef.
Bucuresteanca de 24 de ani se declara o specialista in preparate culinare afrodisiace si viseaza sa isi deschida un restaurant numai cu astfel de mancare.
Dorinta de a primi sortul “MasterChef” este atat de mare incat unii concurentii din editia din 27 martie sunt gata sa faca aproape orice pentru a-l obtine: un alt concurent sosit in fata juratilor a marturisit ca si-a dat demisia pentru a se putea concentra asupra preselectiilor pentru acest show.
Tot la “MasterChef” se va putea vedea cat de bine stiu o farmacista sau proprietara unei afaceri cu servicii funerare sa gateasca, dar si faptul ca un preparat exotic sau iesit din comun, daca nu este gatit ca la carte, nu are nicio sansa sa castige un sort.
A venit cu un afrodisiac la MasterChef, sperand să-i “smulga” sortul, numai ca acesta nu se obtine usor, asa cum se poate vedea in editia din 27 martie.
O concurenta a venit in fata juriului, format din Chef-ii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, si a a pregatit un preparat inedit. In compozitie se regasesc si smochine, dar si alte ingrediente surpriza, un preparat care crede ea ca va imblanzi juriul MasterChef.
Bucuresteanca de 24 de ani se declara o specialista in preparate culinare afrodisiace si viseaza sa isi deschida un restaurant numai cu astfel de mancare.
Dorinta de a primi sortul “MasterChef” este atat de mare incat unii concurentii din editia din 2