Andreea Ibacka vine în ajutorul celor cre au mult de învăţat sau sunt stresaţi şi le recomandă să consume ceai verde.
"Cândva demult - imediat după Paleolitic pare-mi-se, la câte s-au întâmplat între timp - am fost elevă şi studentă. Una destul de tocilară, cu tendinţe anti-sociale în anii terminali sau în perioadele de sesiune, pe motiv de studiu şi stres.
Şi cum tocilăreala se întreţine cu ore lipsă de somn, iar izolarea duce la stări depresive, am căutat o varianta să evit cazarea la Bălăceanca. Şi am găsit-o: consumul intensiv de ceai verde şi de ciocolată.
Pasiunea mea pentru ceai, şi în special pentru ceaiul verde, a apărut în 2004, înainte de examenul de Bacalaureat. Învăţam mult şi din când în cînd îmi pierdeam concentrarea şi atenţia la ce citeam. Iar asta nu era tocmai productiv.
Cafeaua şi energizantele nu m-au atras niciodată şi auzind de beneficiile consumului de ceai verde m-am hotărât să-l încerc", a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.
Andreea şi Cabral consumă în şapte zile alimente cât pentru trei săptămâni! Andreea Ibacka îşi răsfaţă finuţa de 4 ani! Află ce cadou i-a luat micuţei fashioniste de ziua ei!
Andreea Ibacka vine în ajutorul celor cre au mult de învăţat sau sunt stresaţi şi le recomandă să consume ceai verde.
"Cândva demult - imediat după Paleolitic pare-mi-se, la câte s-au întâmplat între timp - am fost elevă şi studentă. Una destul de tocilară, cu tendinţe anti-sociale în anii terminali sau în perioadele de sesiune, pe motiv de studiu şi stres.
Şi cum tocilăreala se întreţine cu ore lipsă de somn, iar izolarea duce la stări depresive, am căutat o varianta să evit cazarea la Bălăceanca. Şi am găsit-o: consumul intensiv de ceai verde şi de ciocolată.
Pasiunea mea pentru ceai, şi în special pentru ceaiul verde, a apărut în 2004, înainte de examenul de Ba