Pentru că vine primăvara, Daiana Anghel are grijă să n-o prindă pe picior greşit şi are mare grijă ce şi când mănâncă.
"În primul rând mănânc mai multe legume şi fructe. Ador ridichiile româneşti şi ceapa verde! Şi asta este perioada lor. In rest, folosesc factor de protecţie mai mare pentru piele şi încep să iau Betacaroten şi Q10 pentru a-mi pregăti pielea pentru vară.
Nu am avut niciodată nevoie de dietă şi nici nu am un program strict de împărţire a meselor. In general, mănânc puţin şi des, nu mă abţin de la nimic şi încerc să mănânc de toate: legume, fructe, carne, lactate, ouă, inclusiv făinoase şi dulciuri. Cred că secretul stă în moderaţie", a declarat Daiana Anghel pentru protvmagazin.ro
Prezentatoarea tv ştie cât de important este să ai un ten curat, aşa că nu exagerează cu machiajul şi nu sare niciodată peste ritualul de demachiat şi îngrijire de seara.
"Când sunt în timpul liber, folosesc fond de ten, blush, rimel şi glos sau ruj colorat indiferent de anotimp. Puţină culoare e binevenită oricând. Să nu mergeţi niciodată la culcare fără să duceţi la îndeplinire ritualul de frumuseţe de seară, pentru că noaptea pielea "lucrează" cel mai mult. Este esenţial să curăţăm foarte bine pielea şi să aplicăm vitamine uleioase (A,E), sau ulei de argan, retin A şi lista continuă după nevoile fiecăreia", a adăugat vedeta.
Daiana Anghel face pe ghidul prin Bucureşti! Şi-a scos familia în oraş Romaniţa Iovan şi Daiana Anghel, împreună la rubrica "Bine îmbrăcate". Vezi cum au convins-o pe stilista Ciao! că merită aprecieri
Pentru că vine primăvara, Daiana Anghel are grijă să n-o prindă pe picior greşit şi are mare grijă ce şi când mănâncă.
"În primul rând mănânc mai multe legume şi fructe. Ador ridichiile româneşti şi ceapa verde! Şi asta este perioada lor. In rest, folosesc factor de protecţie mai mare pentru piel