Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă începerea perioadei destinate depunerii proiectelor de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra organismului, relatează un comunicat de presă.
Cei care vor îndeplini condiţiile de eligibilitate prevăzute în regulamentul de înscriere, vor avea la dispoziţie două luni, perioada 30 martie - 31 mai, pentru a depune proiectele.
"Înfiinţarea Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie este o iniţiativă care vine pe de o parte în întâmpinarea nevoii de informare a comunităţii medicale şi publicului larg din România, iar pe de altă parte în întâmpinarea nevoii de resurse de finanţare în domeniul cercetării de la noi din ţară, prin acordarea de burse" a declarat doctorul Corina Aurelia Zugravu, preşedinte şi membru fondator al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.
Bursele se adresează studenţilor aflaţi în an terminal la orice specializare de natură ştiinţifică sau masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, cu condiţia să aparţină unor centre de învăţământ superior sau centre de cercetare din România, indiferent de vârstă.
F.A. Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă începerea perioadei destinate depunerii proiectelor de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra organismului, relatează un comunicat de presă.
Cei care vor îndeplini condiţiile de eligibilitate prevăzute în regulamentul de înscriere, vor avea la dispoziţie două luni, perioada 30 martie - 31 mai, pentru a depune proiectele.
"Înfiinţarea Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie este o iniţiativă care vine pe de o parte în întâmpinarea nevoii de informare a comunităţii medicale şi publicului larg din România, iar pe de altă parte în întâmpinarea nevoii de resurse de finanţare în domeniul cercetării de la noi din ţară, pr