Vrăjiţi de imaginile apetisante, dar şi de mirosul îmbietor milioane de oameni din lume mănâncă hamburgerii de la restaurantele fast-food, fără să se gândească prea mult din ce sunt făcute chiftelele de carne.
În galeria foto de mai jos vedeţi un foto-reportaj care arată pas cu pas modul în care sunt preparate produsele din carne care ajung să fie servite în restaurantele McDonald's din SUA. Se pare că o singură chiftea este făcută, printre altele, din carnea congelată a peste 70 de vaci, care este mărunţită şi tocată în ustensile speciale.
Apoi specialiştii îi măsoară cantităţile de grăsime şi verifică să vadă dacă este bună pentru a fi consumată.
Vrăjiţi de imaginile apetisante, dar şi de mirosul îmbietor milioane de oameni din lume mănâncă hamburgerii de la restaurantele fast-food, fără să se gândească prea mult din ce sunt făcute chiftelele de carne.
În galeria foto de mai jos vedeţi un foto-reportaj care arată pas cu pas modul în care sunt preparate produsele din carne care ajung să fie servite în restaurantele McDonald's din SUA. Se pare că o singură chiftea este făcută, printre altele, din carnea congelată a peste 70 de vaci, care este mărunţită şi tocată în ustensile speciale.
Apoi specialiştii îi măsoară cantităţile de grăsime şi verifică să vadă dacă este bună pentru a fi consumată.