Afla 11 ingrediente scarboase continute de principalele alimente. Daca te-ar pune cineva sa consumi secretii anale de castor, gandaci storciti sau rumegus cu siguranta ai refuza. Insa nu le refuzi daca toate astea sunt doar parti componente ale alimentelor ambalate frumos pe care le iei de pe rafturile hipermarketurilor. Nu-ti refuzi din cand in cand o ciocolata, mai bei o bere ocazional si nu dai cascavalul ras la o parte din farfurie. Ei bine, afla ca toate astea ascund ingrediente despre care se vorbeste foarte putin si pe care jurnalistii de la Businessinsider le-au descoperit in urma unei investigatii amanuntite. Conform analizelor a rezultat faptul ca in cafelele celor de la Starbucks se gaseste o substanta care provine din strivirea gandacilor. Compania sustine ca este vorba despre un colorant natural, deci mai sanatos decat altii care ar fi putut fi folositi, scrie EVZ.
Cinci beneficii ale sucului de orz verde. Indicat mai ales in aceasta perioada pentru proprietatile sale de detoxifiere a organismului, orzul verde are si efecte anticancer dovedite. Principala calitate a sucului de orz verde este ca ajuta la detoxifierea organismului, datorita continutului ridicat de clorofila, substanta care stimuleaza "curatarea" de toxine a sangelui si a organelor interne. Asa se explica de ce specialistii recomanda curele cu extract de orz mai ales primavara, cand organismul trebuie sa elimine toxinele pe care le-a acumulat in timpul iernii. Pe langa efectul detoxifiant, orzul are si proprietati de vitalizare a organismului, datorita continutului bogat in vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, F, K, PP) si in minerale (bor, calciu, fier, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, sodiu, zinc). Specialistii spun ca extractul de orz verde ne poate ajuta sa combatem carentele specifice stilului de viata modern: alimentatie saraca in minerale si in vitamine si lip