După ce săptămâna trecută a venit cu şaorma la "MasterChef", Măruţă a trecut acum la preparate specifice de pe meleagurile mioritice.
Nu i-a impresionat însă prea tare, nici cu ceapa roşie cu slănină şi mămăligă, nici cu fasolea sau ciolanul. Bucătarii experţi au crezut că fasolea era una... din borcan. Măruţă a fost nevoit să le arate că se pricepe cât de cât la bucătărie, aşa că a fost pus să taie ceapă.
"Mă descurc, mi se pare că seamănă cu cea tăiată de chef", a fost părerea prezentatorului TV.
După ce săptămâna trecută a venit cu şaorma la "MasterChef", Măruţă a trecut acum la preparate specifice de pe meleagurile mioritice.
Nu i-a impresionat însă prea tare, nici cu ceapa roşie cu slănină şi mămăligă, nici cu fasolea sau ciolanul. Bucătarii experţi au crezut că fasolea era una... din borcan. Măruţă a fost nevoit să le arate că se pricepe cât de cât la bucătărie, aşa că a fost pus să taie ceapă.
"Mă descurc, mi se pare că seamănă cu cea tăiată de chef", a fost părerea prezentatorului TV.