Micuţii din grupa Albatroşii de la Grădiniţa de Aplicaţie a Colegiului Naţional Pedagogic Constantin Brătescu au făcut mare carnaval, mare.
Cu personajele de poveste iubite de toată lumea, cu cântec şi dans, preşcolarii şi-au încântat audienţa cu un spectacol ce a ţinut aproape o oră şi jumătate.
Ca un cadou de Sfintele Sărbători de Paşti, copilaşii au luat, din nou, în serios rolul de actori şi au dat viaţă personajelor îndrăgite. Hapciu, clovnul cu renume a făcut prezentarea de debut spunând că, prin spectacolul pregătit, vor să readucă în inimile tuturor lumea mult iubită a poveştilor. Carnavalul a început cu poveştile fraţilor Grimm. Albă ca Zăpada a venit pe scena Clubului SNC pentru a-şi depăna întâmplările. Cum, prin pădure, cu alai, trecu un fecior de crai. Prinţul a îndrăgit fata de îndată, a vorbit cu piticii şi a grăit: „Albă ca Zăpada, uită tot ce-i rău, eu voi fi cu tine, te voi apăra mereu". Firesc, şi piticii şi-au făcut apariţia: „Noi suntem şapte pitici, suntem harnici şi voinici. Aiho, aiho, suntem pitici vestiţi, munţii tari îi scormonim, când seara a venit suntem obosiţi, dar fericiţi". A venit rândul Cenuşăresei să-şi spună povestea. Frumoasa fată era asuprită de mama sa vitregă şi de „două fete cucuiete". „Eu spălam podele, ele beau cafele", s-a plâns Cenuşăreasa. Dar, norocul a venit când pe prinţ l-a întâlnit. Nici Frumoasa din pădurea adormită nu a fost uitată şi a reamintit spectatorilor cum a dormit după ce s-a înţepat cu fusul. Numai că prinţul cel frumos a trezit-o din somnul ei şi a făcut-o tare fericită. Micuţa sirenă, dar şi Belle din Frumoasa şi Bestia au reînviat clipele copilăriei. Cea din urmă ne-a amintit că frumuseţea se află în ochii fiecăruia. Au urmat trei poveşti cu lupul cel rău care a mâncat doi iezi ca pe-o sărmăluţă. Şi, din salba de poveşti nu putea lipsi Alladin care, cu ajutorul lămpii fermecate a rămas pân