Vineri după-masă s-a deschis cel mai nou restaurant, patiserie şi gelaterie artizanală din oraş. Se numeşte Dona, deşi încă nu are firmă şi nici deschiderea festivă nu a fost răsunătoare, nu duce lipsă de clienţi. Acolada de baloane colorate a dat de ştire că în locul fostului resturant Leo s-a deschis ceva inedit. Vitrina cu îngheţate de toate culorile artistic aranjate îi atrag pe trecătorii amatori de dulciuri. Nu lipsesc nici tinerii care obişnuiţi fiind să iasă în oraş după lăsarea serii, urcă la etajul restaurantului la o pizza sau să guste dintre preparatele delicioase ale casei într-o atmosferă selectă. Pentru a afla mai multe, am stat de vorbă cu directoarea localului. ” Numele meu este Făgărăş Diana, sunt manager marketing al restaurantului, gelateriei şi patiseriei Dona. Am deschis astăzi, 6 aprilie după-masă. Oferim clienţilor noştri o linie de gelaterie artizanală, ceea ce este nou în oraşul nostru, avem laboratorul nostru propriu cu ingrediente şi reţete ce provin din Italia, de unde vine şi gelateria şi această cultură care este foarte faimoasă. Urmează apoi linia de patiserie mai specială, cu ingrediente foarte căutate, linia de sandwichuri unde clientul poate servi pe loc sau poate lua şi la pachet delicioasele bucate. Am păstrat şi restaurantul a la carte, la etaj şi jos, vom avea şi meniul zilei, toată lumea e obişnuită cu meniul de 12 lei porţia. Vom avea şi o terasă, să sperăm că vremea va ţine cu noi, ” a declarat directoarea în exclusivitate pentru Zi de Zi.
Ceea ce e bine de ştiut, Dona are program non stop! Iar îngheţata Dona e delicioasă!
Vineri după-masă s-a deschis cel mai nou restaurant, patiserie şi gelaterie artizanală din oraş. Se numeşte Dona, deşi încă nu are firmă şi nici deschiderea festivă nu a fost răsunătoare, nu duce lipsă de clienţi. Acolada de baloane colorate a dat de ştire că în locul fostului resturant