De asemenea, cântăreţul crede că patronii de restaurante trebuie să se asigure că mâncarea servită este proaspătă şi bine gătită.
"Nu 'înghit' servirea exagerat de politicoasă, sufocant de atentă, prea linguşitoare şi vădit dusă spre umil din partea ospătarilor sau chiar a şefilor de restaurant din dorinţa de a-şi câştiga clienţii cu orice preţ. Admir discreţia, tactul şi mai ales inteligenţa unui ospătar de a te atrage, de a şti ce-ţi recomandă, de a te convinge că ai venit la locul potrivit. Nimic din ce ar putea fi considerat o stridenţă nu mă poate convinge să revin într-un local. Zâmbetul şi politeţea nu trebuie să lipsească, dar nu trebuie nici exagerate dacă vrei să fii convingător. În fine, dacă bucatele nu sunt proaspete şi gustoase, nu te mai obosi să-ţi deschizi restaurant şi, nu în ultimul rând, bucătăria înseamnă ştiinţă, deci pune mâna pe cărţi, o să ai numai de câştigat", a declarat Dan Bittman.
De asemenea, cântăreţul crede că patronii de restaurante trebuie să se asigure că mâncarea servită este proaspătă şi bine gătită.
"Nu 'înghit' servirea exagerat de politicoasă, sufocant de atentă, prea linguşitoare şi vădit dusă spre umil din partea ospătarilor sau chiar a şefilor de restaurant din dorinţa de a-şi câştiga clienţii cu orice preţ. Admir discreţia, tactul şi mai ales inteligenţa unui ospătar de a te atrage, de a şti ce-ţi recomandă, de a te convinge că ai venit la locul potrivit. Nimic din ce ar putea fi considerat o stridenţă nu mă poate convinge să revin într-un local. Zâmbetul şi politeţea nu trebuie să lipsească, dar nu trebuie nici exagerate dacă vrei să fii convingător. În fine, dacă bucatele nu sunt proaspete şi gustoase, nu te mai obosi să-ţi deschizi restaurant şi, nu în ultimul rând, bucătăria înseamnă ştiinţă, deci pune mâna pe cărţi, o să ai numai de câştigat", a declarat Dan Bittman.