„I-am pregătit ciorbă de legume la felul întâi, şniţel cu cartofi şi salată la felul doi, iar la desert a servit o salată de fructe. Este foarte drăguţ”, ne-a povestit doamna care a fost bucătăreasă regală pentru o zi, la Micloşoara.
Prinţul Harry de Wales a zburat în România cu o cursă low-cost, care a aterizat pe aeroportul din Târgu Mureş în cursul zilei de vineri. El se află pentru prima dată în România şi este găzduit de contesa Anna şi contele Tibor Kalnoky. Cu certitudine, după aterizare, el a vizitat conacul de la Micloşoara, localitate covăsneană aflată la intrarea în judeţul Braşov. O îngrijitoare ne-a povestit că l-a întâlnit. „A venit împreună cu un prieten, vineri după-amiaza. A servit masa, iar eu i-am pregătit ciorbă de legume la felul întâi, şniţel cu cartofi şi salată la felul doi, iar la desert a servit o salată de fructe. Este foarte drăguţ. A plecat cam după o oră”, a declarat îngrijitoarea, care călca ştergare.
Contesa Anna Kalnoky a fost rezervată în privinţa vizitei regale. „A venit, căci nu pot să mint că nu a venit, dar vizită este una privată şi în acest moment nu pot să fac declaraţii. Acum noi ne petrecem Sărbătorile Pascale şi trebuie să mă înţelegeţi că îi protejăm şi nu putem să dăm prea multe detalii”.
Prinţul este aşteptat să plece luni din România.
Detalii în pagina 5, sub titlul: „Fetele din Viscri despre vizita prinţului Harry: O fi auzit că româncele sunt frumoase”. „I-am pregătit ciorbă de legume la felul întâi, şniţel cu cartofi şi salată la felul doi, iar la desert a servit o salată de fructe. Este foarte drăguţ”, ne-a povestit doamna care a fost bucătăreasă regală pentru o zi, la Micloşoara.
Prinţul Harry de Wales a zburat în România cu o cursă low-cost, care a aterizat pe aeroportul din Târgu Mureş în cursul zilei de vineri. El se află pentru prima dată în România şi este găzduit