"Când am început eu să lucrez în bucătărie mi-am luat multe palme peste ceafă şi am avut parte de multe tigăi aruncate. Bucătăria e un spaţiu dificil. La început, am curăţat tone de cartofi şi de ceapă şi pe atunci totul se făcea manual, nu existau mii de feluri de roboţi sau răzătoare", a declarat Sorin pentru Adevărul.
Bucătarului îi plac ciorbele şi singura pretenţie pe care o are este ca mâncarea "să fie gătită bine, corect, cu atenţie şi cu respect".
"Asta e viaţa într-o bucatarie, munca aici presupune stres, presiune, responsabilitate", a spus Sorin.
Bucătarul este la fel de exigent pe platourile emisiunii ca la Hotel Radisson, unde ar vrea să-i aducă pe câţiva dintre concurenţii, cărora "le citeşti pe chip dragostea pentru bucătărie" şi că sunt câţiva pe care i-ar putea lua să lucreze alături de el. Dupa ce a fost fotografiat la fast-food, Sorin Bontea de la "Masterchef" recunoaste ca-si duce fiica la astfel de restaurante: "Am mancat doar o salata" Sorin Bontea, cel mai dur jurat de la "MasterChef", se înmoaie în faţa mâncarii de proasta calitate! Înfuleca fast-food pe nerasuflate
"Când am început eu să lucrez în bucătărie mi-am luat multe palme peste ceafă şi am avut parte de multe tigăi aruncate. Bucătăria e un spaţiu dificil. La început, am curăţat tone de cartofi şi de ceapă şi pe atunci totul se făcea manual, nu existau mii de feluri de roboţi sau răzătoare", a declarat Sorin pentru Adevărul.
Bucătarului îi plac ciorbele şi singura pretenţie pe care o are este ca mâncarea "să fie gătită bine, corect, cu atenţie şi cu respect".
"Asta e viaţa într-o bucatarie, munca aici presupune stres, presiune, responsabilitate", a spus Sorin.
Bucătarul este la fel de exigent pe platourile emisiunii ca la Hotel Radisson, unde ar vrea să-i aducă pe câţiva dintre concurenţii, cărora "le citeşti pe chip dragostea pentru bucătărie"