Cum Paştele se apropie, iar gospodinele vor să pregătească şi anul acesta bucate delicioase, juratul de la MasterChef împărtăşeşte din secretele sale.
Iată ce sfaturi dă Chef Cătălin, citat de Ştirile PRO TV:
- alături de măruntaie se pun bucăţi grase de pe burtă şi slabe de muşchi
- ceapa se taie din 2 în 2 milimetri sau cât se poate de fin. Se presară o mână de sare grunjoasă neapărat, nu fină!
- carnea se mărunţeşte foarte bine cu maşina de tocat
- mărarul şi pătrunjelul se toacă, cu tot cu tulpini
- compoziţia se pune în prapure de miel. Drobul se dă la foc mic, timp de o oră.
Cum Paştele se apropie, iar gospodinele vor să pregătească şi anul acesta bucate delicioase, juratul de la MasterChef împărtăşeşte din secretele sale.
Iată ce sfaturi dă Chef Cătălin, citat de Ştirile PRO TV:
- alături de măruntaie se pun bucăţi grase de pe burtă şi slabe de muşchi
- ceapa se taie din 2 în 2 milimetri sau cât se poate de fin. Se presară o mână de sare grunjoasă neapărat, nu fină!
- carnea se mărunţeşte foarte bine cu maşina de tocat
- mărarul şi pătrunjelul se toacă, cu tot cu tulpini
- compoziţia se pune în prapure de miel. Drobul se dă la foc mic, timp de o oră.