Fotoreportaj de la prima franciză românească nr. 1 mondial şi la 10 dintre restaurantele cu care se bate. Subway
Subway
Subway
Subway
Spring Time
Gregory's
Be Nat.
Fitto Cafe
Sorrisso
Toscana
McDonalds
KFC
Burger King
Acum un an, Subway anunţa că a depăşit McDonalds ca număr de restaurante. Azi a ajuns şi în România. Prima ţintă: centrul Capitalei.
Lanţul de fast-food-uri Subway se bate aici cu mărcile marilor jucători internaţionali, cu câteva lanţuri locale, dar şi cu o sumedenie de jucători mici. Pe o rază de 50 de metri de restaurantul din Piaţa Victoriei există deja alte opt fast-fooduri. Piesa comună în competiţie este sendvişul cu chiftea sau cu şuncă. Şi totuşi, cu ce se diferenţiază? Pentru cei care ţin post, dietă, sunt vegetarieni sau pur şi simplu nu au încredere în carnea preparată de altcineva, reporterul EVZ le-a luat la rând cu întrebarea: "Ce aveţi de post?". Iată răspunsurile:
Subway.Primul restaurant din 40 planificate
"Inginerii de sendvişuri" abia fac faţă la febra de prima zi şi par terorizaţi să nu lase mizerie în urmă. Cumpărătorii, majoritatea puştani, aşteaptă disciplinaţi şi majoritatea nu prea au ce face decât să ia senvişurile la pachet. Au de ales dintre 15 reţete ("SUB"), care pot lua şi formă de tortilla sau salată. Costă 8, 8,5 sau 9 lei şi se pot dubla pentru 5 lei în plus. Fără carne sunt Veggie Delice (8 lei) cu salată, roşii, ardei, măsline şi ceapăsau Veggie Patty (9 lei) care are în plus un şniţel vegetal.
Spring Time.23 de restaurante în Bucureşti
Se laudă de la intrare că au "bunătăţi de post". Fasole bătută sau humus (4 lei), burger vegetal (5 lei), supă de linte (6 lei), salată asortată (7,5 lei), pizza vegetală (8 l