Cuptorul cu microunde nu este benefic dietei tale pentru că reduce sau chiar distruge valoarea nutriţională a mâncării. Pe lânagă aceasta, cuptorul reprezintă un pericol şi pentru oameni şi plante.
Laptele matern este unul din alimentele care nu trebuie încălzite la cuptorul cu microunde. Acesta îşi pierde din conţinutul de vitamine şi devine inactiv din punct de vedere biologic. Mai mult decât atât, devine toxic pentru sistemul nervos şi rinichi.
Cuptorul cu microunde este unul din motivele pentru care oameni mănâncă atât de multă mâncare "moartă" în ultimul timp. Acest lucru duce la un număr crescut de atacuri de cord, cancer, diabet, depresie şi boli ale ficatului.
Atunci când se găteşte normal, mâncarea se încălzeşte de la exterior spre interior, însă în cuptorul cu microunde, procesul este exact invers. Astfel se distrug enzimele şi nutrienţii prezenţi în alimente.
Tocmai de aceea, este o idee excelentă să NU pregăteşti mâncarea în cuptorul cu microunde. Nu doar că are un efect nociv asupra alimentelor, dar îţi creează şi ţie probleme de sănătate, informează sfatulpărinţilor.ro.
Citeşte aici articolul complet.
Cuptorul cu microunde nu este benefic dietei tale pentru că reduce sau chiar distruge valoarea nutriţională a mâncării. Pe lânagă aceasta, cuptorul reprezintă un pericol şi pentru oameni şi plante.
Laptele matern este unul din alimentele care nu trebuie încălzite la cuptorul cu microunde. Acesta îşi pierde din conţinutul de vitamine şi devine inactiv din punct de vedere biologic. Mai mult decât atât, devine toxic pentru sistemul nervos şi rinichi.
Cuptorul cu microunde este unul din motivele pentru care oameni mănâncă atât de multă mâncare "moartă" în ultimul timp. Acest lucru duce la un număr crescut de atacuri de cord, cancer, diabet, depresie şi boli al