Ouăle roşii, cozonacii, friptura de miel, caşul, ridichile şi ceapa verde nu vor lipsi din meniul de Paşte al celor care sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase. Pacienţii vor fi răsfăţaţi de societatea Arimex Comexim 2000 SRL, care oferă meniuri deosebite în zilele de sărbători religioase sau laice de peste an.
Şi în acest an, pentru prima şi a doua zi de Paşte, Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară şi distribuie mâncarea pentru bolnavii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase, a pregătit mâncare tradiţională românească. Din meniul pacienţilor de la cele două unităţi sanitare nu vor lipsi borşul şi friptura de miel, caşul, cozonacul, pasca şi ouăle roşii. În prima zi de Paşte, pacienţii vor primi la micul dejun ceai cu lămâie, margarină, câte un ou roşu şi pască pregătită cu caş de vacă. La prânz, pacienţii vor avea pe mese borş de miel, friptură de miel la tavă cu piure de cartofi, cozonac cu rahat, cacao, nucă şi stafide. Pacienţii care sunt la regim vom mânca în prima zi de Paşte supă de curcan a la grec, piure de cartofi cu friptură de pui la tavă, supă cremă de legume cu crutoane şi cozonac. Nici copiii nu au fost uitaţi de Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. Micuţii pacienţi vor avea pe mese borş de miel, friptură de miel la tavă cu piure de cartofi, cozonac şi figurine de ciocolată. Cina va fi şi ea una delicioasă pentru toţi pacienţii internaţi la cele două unităţi sanitare. Aceştia vor primi drob de miel, brânză topită, caş de oaie, papanaşi cu brânză de vaci şi smântână, salată de ton cu brocoli, ridichi şi ceapă verde.
Pacienţii care sunt la regim vor mânca peşte la tavă cu garnitură de orez, brânză de vaci şi ceai cu lămâie. Pentru ca bucatele să fie primite cum se cuvine, acestea vor fi sfinţite, duminică