- Diverse - nr. 994 / 14 Aprilie, 2012 Ingrediente: Maruntaiele (ficat, plamani, splina si rinichi) unui miel de aproximativ 7-8 kilograme, opt oua, trei legaturi de ceapa verde, o legatura de patrunjel, trei legaturi de marar, doua linguri de smantana, o lingura de unt, zece linguri de faina, 50 de grame de ulei, o lingura de sare, o lingura de piper. Mod de preparare: Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucatele mici. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in ulei. Se toaca marunt si verdeata si apoi se adauga peste carnea tocata marunt, peste care se pun ceapa calita si sapte oua batute spuma cu mixerul. Toate aceste ingrediente se amesteca, timp in care se adauga sarea, piperul si doua linguri de faina. Se unge o tava cu ulei sau cu unt si se tapeteaza cu restul de faina. Apoi se pune amestecul de drob si se da la cuptor la foc potrivit. Dupa aproximativ 10-15 minute, se scoate si se adauga deasupra oul ramas, batut spuma. Se lasa la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute, pana prinde o crusta rumena. Se poate manca atat cald, cat si rece, taiat felii, asezate pe frunze de salata verde si, dupa preferinta, cu smantana. (A.C.) - Diverse - nr. 994 / 14 Aprilie, 2012 Ingrediente: Maruntaiele (ficat, plamani, splina si rinichi) unui miel de aproximativ 7-8 kilograme, opt oua, trei legaturi de ceapa verde, o legatura de patrunjel, trei legaturi de marar, doua linguri de smantana, o lingura de unt, zece linguri de faina, 50 de grame de ulei, o lingura de sare, o lingura de piper. Mod de preparare: Se fierb maruntaiele de miel si se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucatele mici. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in ulei. Se toaca marunt si verdeata si apoi se adauga peste carnea tocata marunt, peste care se pun ceapa calita si sapte oua batute spuma cu mixerul. Toate aceste ingrediente se amesteca, timp in care s