Persoanele private de libertate de la Penitenciarul Colibaşi s-au bucurat de un meniu special în prima zi de Paşte. Bucătarii le-au pregătit deţinuţilor bucate alese, alături de ouă roşii şi cozonac.
Învierea Domnului este o sărbătoare specială şi pentru cei care nu se pot bucura de libertate.
La Penitenciarul Colibaşi, în prima zi de Paşte, deţinuţii au mâncat bucate tradiţionale, printre care s-au numărat ouăle roşii şi cozonacul.
Iată cum a arătat meniul persoanelor private de libertate de la Colibaşi:
•NORMA I - prânz:
Ciorbă de văcuţă
Piure cu cârnaţi şi sos, murături, ou roşu, cozonac
- seara: Macaroane cu brânză
• NORMA II - prânz:
Ciorbă de văcuţă
Piure cu carne şi sos, ou roşu, cozonac
- seara: Macaroane cu brânză
•NORMA III - prânz:
Ciorbă de legume
Mâncare de cartofi cu carne de porc, ou roşu, măr
- seara:
Budincă de macaroane cu telemea.
Mâncare de fasole verde