"Noi cântăm de sărbători, aşa că abia azi am făcut o petrecere pentru finii mei, că aşa e bine. Am 15-20 de fini, care au venit deja la mine, dar mai sunt de venit până la vreo 100. Mai am, dar nu o să vină toţi la masă. Fiecare fin a venit cu câte ceva, am pus la proţap totul", a explicat Adi Minune la "Drept la ţintă", la Kanal D.
De pe masa de sărbătoare nu lipsesc aperitivele, ouăle roşii şi, bineînţeles, fripturile din berbec, purcel şi viţel de lapte.
"Dacă am fini mulţi, normal că zici că e nuntă", a spus cântăreţul.
"Noi cântăm de sărbători, aşa că abia azi am făcut o petrecere pentru finii mei, că aşa e bine. Am 15-20 de fini, care au venit deja la mine, dar mai sunt de venit până la vreo 100. Mai am, dar nu o să vină toţi la masă. Fiecare fin a venit cu câte ceva, am pus la proţap totul", a explicat Adi Minune la "Drept la ţintă", la Kanal D.
De pe masa de sărbătoare nu lipsesc aperitivele, ouăle roşii şi, bineînţeles, fripturile din berbec, purcel şi viţel de lapte.
"Dacă am fini mulţi, normal că zici că e nuntă", a spus cântăreţul.