Probabil si Pastele acesta ai incercat fel de fel de retete, printre care si unele de dulciuri. Si cu siguranta ti-au ramas unele ingrediente, pe care ai putea sa le pui pe fundul unui sertar, sa le arunci, sau, de ce nu, sa le folosesti la un cocteil. Mai ales ca meriti, dupa atata efort.
Potrivit Glo.msn, ai nevoie de un litru de lapte dulce, 2 treimi de zahar granulat, o lingurita de nuca proaspat macinata, un bat de scortisoara, 16 galbenusuri de ou, 30 ml de bourbon si 30 ml de rom cat mai inchis la culoare.
Combina laptele, nuca, scrotisoara si jumatate din zahar intr-o oala si amesteca in timp ce tii pe foc. Atunci cand amestecul incepe sa fiarba, pune galbenusul si zaharul. Daca rezultatul nu este destul de gros, mai tine-l o perioada pe foc mic, amestecand continuu.
Raceste apoi crema punand recipientul in care se afla intr-un altul cu apa rece sau chiar gheata. Poti pastra totul in frigider maximum 5 zile. Cand vrei sa servesti, doar amesteca alcoolul si te-ai facut cu un cocteil delicios.
Probabil si Pastele acesta ai incercat fel de fel de retete, printre care si unele de dulciuri. Si cu siguranta ti-au ramas unele ingrediente, pe care ai putea sa le pui pe fundul unui sertar, sa le arunci, sau, de ce nu, sa le folosesti la un cocteil. Mai ales ca meriti, dupa atata efort.
Potrivit Glo.msn, ai nevoie de un litru de lapte dulce, 2 treimi de zahar granulat, o lingurita de nuca proaspat macinata, un bat de scortisoara, 16 galbenusuri de ou, 30 ml de bourbon si 30 ml de rom cat mai inchis la culoare.
Combina laptele, nuca, scrotisoara si jumatate din zahar intr-o oala si amesteca in timp ce tii pe foc. Atunci cand amestecul incepe sa fiarba, pune galbenusul si zaharul. Daca rezultatul nu este destul de gros, mai tine-l o perioada pe foc mic, amestecand continuu.
Raceste