Deţinătărul unei francize Kentucky Fried Chicken este dat în judecată de unul dintre angajaţii săi care pretinde că o fost obligat să renunţe la funcţie pentru că a refuzat să vândă carne putrezită în restaurantul din Oregon.
Fostul manager susţine că proprietarul restaurantului a schimbat data de expirare a cărnii. Când acesta l-a ameninţat că o să anunţe Protecţia Consumatorului din Oregon, a fost concediat pe motiv că nu este un bun manager.
Procesul a scos la iveală un alt manager care în aprilie 2011 şi-a dat demisia deoarece "se săturase să vândă carne putrezită clienţilor".
Politica KFC cere ca puiul să fie servit în maxim 12 zile de la data la care a fost sacrificat, relatează businessinsider.com.
Deţinătărul unei francize Kentucky Fried Chicken este dat în judecată de unul dintre angajaţii săi care pretinde că o fost obligat să renunţe la funcţie pentru că a refuzat să vândă carne putrezită în restaurantul din Oregon.
Fostul manager susţine că proprietarul restaurantului a schimbat data de expirare a cărnii. Când acesta l-a ameninţat că o să anunţe Protecţia Consumatorului din Oregon, a fost concediat pe motiv că nu este un bun manager.
Procesul a scos la iveală un alt manager care în aprilie 2011 şi-a dat demisia deoarece "se săturase să vândă carne putrezită clienţilor".
Politica KFC cere ca puiul să fie servit în maxim 12 zile de la data la care a fost sacrificat, relatează businessinsider.com.