Primăvara, piețele sunt pline de fructe şi legume proaspete. Ar fi păcat să nu profiți de asta, făcând o cură de vitamine! Îți spunem azi cum poți prepara în numai câteva minute șapte gustări delicioase din roşii, spanac, căpşune ori banane. Primăvara, piețele sunt pline de fructe şi legume proaspete. Ar fi păcat să nu profiți de asta, făcând o cură de vitamine! Îți spunem azi cum poți prepara în numai câteva minute șapte gustări delicioase din roşii, spanac, căpşune ori banane.
Ingrediente: 8 rosii, un ardei verde mic, un cațel de usturoi, doua linguri de ulei de masline, o jumatate de lingurița de pudra de chilli, sare și frunze proaspete de busuioc pentru ornat.
Mod de preparare: se mixeaza toate ingredientele în blender pâna devin pasta. Supa rezultata se garniseste cu frunze proaspete de busuioc. Se serveste rece.
Ingrediente: 200 g frunze de spanac, o lingurița de muguri de pin, 2-3 caței de usturoi, puțina zeama de lamâie verde, sare și piper dupa gust, o lingurița cu ulei de masline extravirgin.
Mod de preparare: se spala spanacul foarte bine, dupa care și se îndeparteaza codițele. Se lasa frunzele întregi. Usturoiul se taie feliuțe subțiri sau se zdrobeste. Se amesteca ingredientele usor, se adauga mugurii de pin, apoi se stropește salata obșinuta cu zeama de lamâie verde si ulei de masline extravirgin. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste imediat, ca gustare sau ca garnitura la un fel principal.
Ingrediente: doua banane coapte, 250 ml iaurt sau lapte, doua lingurițe de miere.
Mod de preparare: se curața bananele, se taie și se pun în blender. Se toarna deasupra mierea și iaurtul sau laptele și se mixeaza pâna se omogenizeaza bine. Se toarna într-un pahar înalt, se adauga câteva cuburi de gheața și se orneaza cu fructe.
Ingrediente: o cana cu capsune, o lingurița de miere, o lingurița