"Gătesc fructe de mare, diferite ciorbe, supe, mâncăruri la cuptor, dar acum să nu vă imaginaţi că sunt mai toată ziua cu şorţul pe mine. Gătesc cam o dată pe lună, de plăcere. In schimb, dimineaţa mă mai ocup de micul dejun al fetiţei mele şi îi prepar omleta. De fiecare dată o gătesc altfel. Jasminei îi place foarte mult şi ideea de a-i găti eu, nu numai omletă", a declarat Virgil Ianţu pentru PRO TV Magazin.
"Nu folosesc reţete, ci mă orientez pe loc după poftă, gust, informaţii preluate de la mama, prieteni, etc. Mai şi inventez lucruri, aşa că nu am cum să fiu pe lângă reţetă. E adevărat că poate ieşi ceva prost, dar deocamdată frecvenţa scăzută cu care gătesc mă ţine departe de eşecuri, parcă aşa se spune", a explicat el.
Virgil Ianţu nu rezistă niciodată tentaţiei de a mânca sarmale.
"Sunt gurmand, dar mă tratez. Trebuie să mă abţin de la multe mâncăruri şi reuşesc, dar există un fel de care nu m-am săturat niciodată şi cred că aş putea mânca încontinuu: sarmalele gătite cu afumătură, cu varză acrişoară mai crocantă puţin, şi cu puţină smântână, asta ca să ştii sigur că te îngraşi", a declarat prezentatorul emisiunii "Vrei să fii milionar?" de la Kanal D.
"Gătesc fructe de mare, diferite ciorbe, supe, mâncăruri la cuptor, dar acum să nu vă imaginaţi că sunt mai toată ziua cu şorţul pe mine. Gătesc cam o dată pe lună, de plăcere. In schimb, dimineaţa mă mai ocup de micul dejun al fetiţei mele şi îi prepar omleta. De fiecare dată o gătesc altfel. Jasminei îi place foarte mult şi ideea de a-i găti eu, nu numai omletă", a declarat Virgil Ianţu pentru PRO TV Magazin.
"Nu folosesc reţete, ci mă orientez pe loc după poftă, gust, informaţii preluate de la mama, prieteni, etc. Mai şi inventez lucruri, aşa că nu am cum să fiu pe lângă reţetă. E adevărat că poate ieşi ceva prost, dar deocamdată frecvenţa scăzută cu care gătes