La 14 ani, Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat de la show-ul culinar "MasterChef", i-a spus tatălui său că vrea să se angajeze pentru a face rost de bani să plece la mare. Astfel a ajuns să lucreze în bucătăria unui restaurant franţuzesc, fiind nevoit să renunţe la polo, sport pe care l-a practicat timp de 7 ani.
"Nu m-am angajat legal, dar stăteam 17 ore pe zi acolo. Părinţii mei nu erau neapărat de acord, dar m-au lăsat în pace, pentru că ştiau că asta e ceea ce vreau să fac. Trebuia să fac curat în toată bucătăria, trebuia să asigur legumele pentru tot restaurantul, eu ţineam toate garniturile şi, în afară de asta, gafam, pentru că eram copil, şi mă băteau bucătarii de nu ştiam de mine. Şi am tras", a povestit Florin Dumitrescu pentru ediţia online a ziarului "Gândul".
Însă adolescentul a avut noroc şi avea pe umărul cui să plângă. "Noroc cu patisera, aveam o cofetăreasă foarte bună. Şi plângeam de multe ori, pentru că mă terminau chestiile astea, plângeam pe umărul ei pentru că avea copii de vârsta mea. Şi ea îmi zicea: «Dacă fiu-meu ar trebui să se angajeze în bucătărie şi să treacă prin ce treci tu, nu l-aş mai lăsa»", a mai povestit Florin Dumitrescu. Citiţi interviul integral aici, pe Gandul.info. Sorin Bontea, cel mai dur jurat de la "MasterChef", se înmoaie în faţa mâncarii de proasta calitate! Înfuleca fast-food pe nerasuflate Uite ce gătesc juraţii de la MasterChef de Paşte! Iată câteva trucuri pentru ca şi preparatele tale să iasă ca la carte! Bucătarii de la MasterChef: "Shaorma nu e nocivă!" Află ce cred ei despre mâncarea pe care mulţi români o iubesc
La 14 ani, Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat de la show-ul culinar "MasterChef", i-a spus tatălui său că vrea să se angajeze pentru a face rost de bani să plece la mare. Astfel a ajuns să lucreze în bucătăria unui restaurant franţuzesc, fiind nevoit să renunţe la polo, sport