Ei au fost puşi în faţa unei cutii care conţinea diverse ingrediente pe care le puteau folosi pentru a impresiona juriul.
Aspiranţii la titlul de primul MasterChef din România au rămas fără glas când au aflat că trebuie să gătească "coquelet".
"Nici nu ştiu ce este coteletul ăsta", a exclamat unul dintre concurenţi.
Ei au fost imediat "luminaţi" de juraţi. Coquelet-ul este un pui de nu mai mult de 28 de zile şi care are o greutate cuprinsă între 480 şi 500 de grame.
În cutie se mai aflau şi broccoli, vin roşu, cimbru, rosii cherry, morcov, ciocolată, ou, bacon, portocală, ceapă, muştar. Concurenţii nu aveau voie să folosească şi alte ingrediente.
"Sunt total pe dinafară. Nici nu ştiu ce să gătesc", a spus un alt aspirant la marele premiu.
"Nu îmi place puiul şi nici porcul, am fost panicată din start", a explicat "casnica de la MasterChef.
"Nu mă sperie că sunt alţii care stăpânesc bucătăria franceză pentru că la cealaltă probă când am avut bucătărie franceză am ieşit în primii trei", a spus Andreea Moldovan. Ei au fost puşi în faţa unei cutii care conţinea diverse ingrediente pe care le puteau folosi pentru a impresiona juriul.
Aspiranţii la titlul de primul MasterChef din România au rămas fără glas când au aflat că trebuie să gătească "coquelet".
"Nici nu ştiu ce este coteletul ăsta", a exclamat unul dintre concurenţi.
Ei au fost imediat "luminaţi" de juraţi. Coquelet-ul este un pui de nu mai mult de 28 de zile şi care are o greutate cuprinsă între 480 şi 500 de grame.
În cutie se mai aflau şi broccoli, vin roşu, cimbru, rosii cherry, morcov, ciocolată, ou, bacon, portocală, ceapă, muştar. Concurenţii nu aveau voie să folosească şi alte ingrediente.
"Sunt total pe dinafară. Nici nu ştiu ce să gătesc", a spus un alt aspirant la marele premiu.
"Nu îmi place puiul şi nici porcul, am fost panicată d