Născut în Teheran, Iran, Mehrzad a crescut într-o familie numeroasă, cu patru copii şi mulţi veri şi verişoare, ceea ce l-a determinat să stea cât mai mult prin bucătărie, unde privea la început timid, iar apoi se implica în pregătirea meselor. A venit în România când avea doar 10 ani împreună cu părinţii. Îşi doreau atunci să ajungă în Canada, dar pentru că nu au putut obţine viza pentru întreaga familie, tatăl său a decis să rămână toţi în România.
La doi ani după ce s-au mutat în România, tatăl lui a fost omorât de un grup de hoţi care au intrat în casa unde locuiau pentru a-i jefui. De atunci, mama lui Mehrzad a fost cea care a preluat responsabilităţile familiei şi afacerile pe care le avusese tatăl sau, însă, în 2003 aceasta a decis să se reîntoarcă în Iran. Rămas în România, concurentul de la Masterchef a încercat să pună pe picioare propria-i afacere, un magazin de cadouri şi jucări, pe care însă a fost nevoit să-l închidă din cauza crizei financiare.
După plecarea mamei sale, Mehrzad a început să gătească aproape zilnic şi să experimenteze reţete noi. Cel mai mare vis al său este să ajungă pentru a arăta ceea ce ştie şi pentru a învăţa de la alţii.
Născut în Teheran, Iran, Mehrzad a crescut într-o familie numeroasă, cu patru copii şi mulţi veri şi verişoare, ceea ce l-a determinat să stea cât mai mult prin bucătărie, unde privea la început timid, iar apoi se implica în pregătirea meselor. A venit în România când avea doar 10 ani împreună cu părinţii. Îşi doreau atunci să ajungă în Canada, dar pentru că nu au putut obţine viza pentru întreaga familie, tatăl său a decis să rămână toţi în România.
La doi ani după ce s-au mutat în România, tatăl lui a fost omorât de un grup de hoţi care au intrat în casa unde locuiau pentru a-i jefui. De atunci, mama lui Mehrzad a fost cea care a preluat responsabilităţile familiei şi afa