GAZDUITI. Membrii MISA vor sta la Herculane 10 zile Specialitate. Bucatareasa Floarea Radoi este maestra in pregatirea snitelului din soia In bucatariile hotelurilor si pensiunilor, dar si in casele localnicelor obisnuite sa faca un ban de pe urma oamenilor lui Gregorian Bivolaru, se muncea ieri pe rupte. Snitelele de soia sunt preferatele membrilor MISA, astfel ca tigaile sfaraiau pe aragazuri, primii yoghini ajungand deja de ieri la Baile Herculane. Potrivit bucatareselor, in fiecare zi din cele zece in care yoghinii mediteaza la Herculane, se gatesc aproximativ 10.000 de snitele de soia. "Ei sunt vegetarieni si le pregatim un meniu special, cu multe verdeturi, branzeturi si fara niciun pic de carne", a spus Floarea Radoi, bucatareasa unui hotel. Anul acesta sunt asteptati la Herculane aproximativ 4.000 de membri MISA, care se vor ospata si cu placinte cu branza, clatite, chiftele de cartofi si soia.
GAZDUITI. Membrii MISA vor sta la Herculane 10 zile Specialitate. Bucatareasa Floarea Radoi este maestra in pregatirea snitelului din soia In bucatariile hotelurilor si pensiunilor, dar si in casele localnicelor obisnuite sa faca un ban de pe urma oamenilor lui Gregorian Bivolaru, se muncea ieri pe rupte. Snitelele de soia sunt preferatele membrilor MISA, astfel ca tigaile sfaraiau pe aragazuri, primii yoghini ajungand deja de ieri la Baile Herculane. Potrivit bucatareselor, in fiecare zi din cele zece in care yoghinii mediteaza la Herculane, se gatesc aproximativ 10.000 de snitele de soia. "Ei sunt vegetarieni si le pregatim un meniu special, cu multe verdeturi, branzeturi si fara niciun pic de carne", a spus Floarea Radoi, bucatareasa unui hotel. Anul acesta sunt asteptati la Herculane aproximativ 4.000 de membri MISA, care se vor ospata si cu placinte cu branza, clatite, chiftele de cartofi si soia.
@