Sorin Bontea Cătălin ScărlatescuCei trei bucătari de la emisiunea "Masterchef" au fost întrebaţi care este cea mai bună locaţie de petrecere a zilei de 1 Mai, aşa că au făcut câteva recomandări, pe baza experienţelor lor. "Când eram tânăr, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locaţia ideală pentru mine, probabil că şi anul acesta vom ajunge la munte dacă nu ne vom face alte planuri.
Cât despre mici, mie îmi plac cei suculenţi, nu vreau să fie prea uscaţi. Vă dau un pont: puneţi pâine la prăjit pe grătar, apoi puneţi carne de mici crudă peste felia de pâine, după care daţi din nou la grătar, cu carnea în jos. Lăsaţi să se facă carnea. E demenţială!", recomandă Sorin Bontea, potrivit PRO TV Magazin.
"Cea mai bună locaţie pentru 1 mai este, după mine, litoralul... ca pe vremuri, când mergeam la Mamaia şi Neptun", este de părere Cătălin Scărlatescu. Bucătarii de la MasterChef: "Shaorma nu e nocivă!" Află ce cred ei despre mâncarea pe care mulţi români o iubesc Sorin Bontea de la "MasterChef" s-a dezbrăcat de secrete! Vezi care este mâncarea lui preferată, dar şi cel mai mare defect!
Sorin Bontea Cătălin ScărlatescuCei trei bucătari de la emisiunea "Masterchef" au fost întrebaţi care este cea mai bună locaţie de petrecere a zilei de 1 Mai, aşa că au făcut câteva recomandări, pe baza experienţelor lor. "Când eram tânăr, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locaţia ideală pentru mine, probabil că şi anul acesta vom ajunge la munte dacă nu ne vom face alte planuri.
Cât despre mici, mie îmi plac cei suculenţi, nu vreau să fie prea uscaţi. Vă dau un pont: puneţi pâine la prăjit pe grătar, apoi puneţi carne de mici crudă peste felia de pâine, după care daţi din nou la grătar, cu carnea în jos. Lăsaţi să se facă carnea. E demenţială!", recomandă Sorin Bontea, potrivit PRO TV Magazin.
"Cea mai bună locaţie pentru 1 mai este, după mine