CURIOS. Belodedici a schimbat impresii cu bucătarul, după care acesta l-a învăŢat pe fotbalist cum trebuie tăiată carnea de vită SPECIALIST. Iubitor al specialităŢilor culinare din Spania, Gabi Balint s-a simŢit în largul lui în bucătăria restaurantului Nada MasPasionaŢi de fotbal Şi de preparatele tradiŢionale din Spania, unde au petrecut mulŢi ani în timpul carierei fotbalistice, Gabi Balint Şi Miodrag Belodedici au petrecut o seară de zile mari, joi, la restaurantul Nada Mas. După ce au gustat câteva dintre specialităŢile localului, precum cârnăciorii de casă Şi fasolea neagră, cu ceapă Şi ardei iute, cei doi au făcut o incursiune în bucătărie, pentru a lua câteva lecŢii de la bucătarul spaniol. "Venim aici de multă vreme. Mamă, ce bună e Şi cum miroase carnea asta!", a exclamat Gabi Balint, după ce a tăiat personal câteva bucăŢi din hălcile de vită aduse de la o fabrică de renume din Ţara Bascilor.
CURIOS. Belodedici a schimbat impresii cu bucătarul, după care acesta l-a învăŢat pe fotbalist cum trebuie tăiată carnea de vită SPECIALIST. Iubitor al specialităŢilor culinare din Spania, Gabi Balint s-a simŢit în largul lui în bucătăria restaurantului Nada MasPasionaŢi de fotbal Şi de preparatele tradiŢionale din Spania, unde au petrecut mulŢi ani în timpul carierei fotbalistice, Gabi Balint Şi Miodrag Belodedici au petrecut o seară de zile mari, joi, la restaurantul Nada Mas. După ce au gustat câteva dintre specialităŢile localului, precum cârnăciorii de casă Şi fasolea neagră, cu ceapă Şi ardei iute, cei doi au făcut o incursiune în bucătărie, pentru a lua câteva lecŢii de la bucătarul spaniol. "Venim aici de multă vreme. Mamă, ce bună e Şi cum miroase carnea asta!", a exclamat Gabi Balint, după ce a tăiat personal câteva bucăŢi din hălcile de vită aduse de la o fabrică de renume din Ţara Bascilor.