În primul rând, nu te grăbi Şi nu intra în panică! Ai la îndemână destule metode invazive Şi non-invazive pentru a-Ţi remodela sânii Şi celelalte zone ale corpului afectate de sarcină.
Fitness, abia după Şase săptămâni
Primul pas în recuperarea formelor de dinainte de sarcină este să reiei un stil de viaŢă sănătos sau să începi prin a adopta unul care să se reflecte Şi într-o alimentaŢie echilibrată. În primele luni după sarcină, nu te implica în nicio dietă fără să ceri sfatul unui nutriŢionist. Problema alimentaŢiei postnatale este destul de delicată. ExerciŢii fizice uŞoare Şi un consum adecvat de lichide te vor ajuta foarte mult. Ca proaspătă mămică, poŢi să începi un program de antrenament la 6-8 săptămâni după sarcină.
Dacă recuperarea fizică postnatală poate începe mai devreme, pentru a face câteva corecŢii estetice asupra silutei trebuie să mai ai puŢină răbdare. Acestea se pot realiza în condiŢii de siguranŢă doar la un interval de 10-12 luni de la naŞtere. Este absolut necesară o perioadă de repaus, în care să nu se exercite presiuni asupra corpului, care a trecut printr-o traumă destul de mare. Chiar dacă te simŢi excelent după ce ai adus pe lume bebeluŞul, corpul tău are nevoie de o recuperare internă completă Şi complexă.
Ce păŢesc sânii după naŞtere
Sânii au de suferit cel mai mult în timpul perioadei maternale. După sarcină, pe durata alăptatului, aceŞtia cresc în volum Şi pielea din jurul glandei mamare se dilată. După ce se încheie procesul de alăptare, glanda mamară scade în volum, iar pielea din jurul glandei nu se mai poate contracta la loc. Din acest motiv, proaspetele mămici se plâng adesea de un exces de piele, fapt care duce la lăsarea sânului Şi la crearea unui decolteu lipsit de fermitate Şi deloc atrăgător.
Mastopexie sau proteză?
După perioada de recuperare postnatală, primul pas în remodel