Marţea aceasta, o nouă probă în deplasare le este rezervată concurenţilor rămaşi în cursa pentru titlul de “MasterChef”. După ce au simţit pe pielea lor cum este să găteşti pentru un număr mare de persoane la nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, concurenţii primesc în ediţia de marţea aceasta, difuzată la Pro Tv de la 20.30, sarcina de a găti pentru nu mai puţin de 400 de persoane, la cantina săracilor. Marţea aceasta, o nouă probă în deplasare le este rezervată concurenţilor rămaşi în cursa pentru titlul de “MasterChef”. După ce au simţit pe pielea lor cum este să găteşti pentru un număr mare de persoane la nunta lui Edi şi a Silviei Stancu, concurenţii primesc în ediţia de marţea aceasta, difuzată la Pro Tv de la 20.30, sarcina de a găti pentru nu mai puţin de 400 de persoane, la cantina săracilor.
Un bucătar adevărat tratează mâncarea cu acelaşi respect, indiferent că găteşte acasă, pentru VIP-uri sau pentru oameni simpli, astfel că această probă va aduce cu sine multa presiune şi stres.
Concurenţii se vor împărţi din nou în două echipe, una roşie şi una albastră, iar Sidia Sissoko, cel care săptămâna trecută a câştigat un avantaj, îşi va putea alege coechipierii. Mai mult, liderii vor fi responsabili şi de preparatele pe care fiecare echipă le va avea de pregătit, deoarece ei vor fi cei care vor trage la sorţi meniul echipei sale.
Odată intraţi în bucătărie, concurenţii vor trebui să dea dovadă că au învăţat lecţia ultimei probe în deplasare, cea de la nuntă, şi că acum ştiu să se organizeze mai bine când e vorba de împărţirea sarcinilor, că ştiu să îşi asculte şefii de echipă, că presiunea timpului e un aspect cu care pot lucra şi că preparatele pe care le au de gătit trebuie să iasă ca la carte.
Mai mult decât atât, faptul că vor avea de gătit pentru persoane defavorizate, cărora le pot oferi o bucurie prin munca depusă de ei în bucătărie, îi