Juratul MasterChef s-a întors de curând dintr-o nouă aventură pe mare, petrecută la bordul unui velier cu 5 cabine, Bavaria 50, alături de prietenii săi. Punctul de plecare a fost Croaţia, din capul cel mai sudic al Istriei, din Pomer. De aici, bucătarul şi prietenii săi au urmat calea spre Veneţia, unde au pretrecut două nopţi.
"Ne-am întros înspre Istria în Rovinj, după care am intrat în Arh Kvarner, insula Cres. In Croaţia am vizitat şi un parc naţional, cu antilope, căprioare, brioni, capre", a povestit Cătălin pentru Pro TV Magazin.
Pe vas, Cătălin şi-a răsfăţat prietenii cu paste, dar şi cu multe alte delicatese. "Chiar dacă nu am pescuit, pentru că nu era voie, am cumpărat peşte, pe care l-am pregătit în fel şi chip pentru prietenii mei", a mărturisit juratul de la MasterChef. Bucătarii de la MasterChef: "Shaorma nu e nocivă!" Află ce cred ei despre mâncarea pe care mulţi români o iubesc Bucătarii de la MasterChef îţi dau câteva ponturi despre cum ar trebui să fie micii de 1 Mai "MasterChef"-ul Cătălin Scărlătescu se aprovizionează din Obor! Ia uite-l cum se târguieşte cu ţăranii!
Juratul MasterChef s-a întors de curând dintr-o nouă aventură pe mare, petrecută la bordul unui velier cu 5 cabine, Bavaria 50, alături de prietenii săi. Punctul de plecare a fost Croaţia, din capul cel mai sudic al Istriei, din Pomer. De aici, bucătarul şi prietenii săi au urmat calea spre Veneţia, unde au pretrecut două nopţi.
"Ne-am întros înspre Istria în Rovinj, după care am intrat în Arh Kvarner, insula Cres. In Croaţia am vizitat şi un parc naţional, cu antilope, căprioare, brioni, capre", a povestit Cătălin pentru Pro TV Magazin.
Pe vas, Cătălin şi-a răsfăţat prietenii cu paste, dar şi cu multe alte delicatese. "Chiar dacă nu am pescuit, pentru că nu era voie, am cumpărat peşte, pe care l-am pregătit în fel şi chip pentru prietenii mei", a mărt