CUNOSCUT. Florin Parjol "Ghenosu" este unul dintre cei mai respectati lideri interlopi din Romania AVANTAJ. Numai detinutii fara abateri disciplinare ajung sa lucreze la bucatarieChiar daca la prima vedere ar putea sa para ca vestitul "Ghenosu" a decazut in lumea pe care, pana nu demult, reusise intr-o oarecare masura s-o domine, aceasta se bucura, in realitate, de unul dintre cele mai importante privilegii acordate detinutilor. Surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ne-au dezvaluit ca Florin Parjol isi desfasoara activitatea la bucatarie, unde, in general, sunt trimisi numai detinutii care prezinta un pericol scazut. Odata ajunsi acolo, puscariasii beneficiaza de hrana dupa pofta inimii si, in plus, munca in spatele gratiilor le este luata in considerare de comisiile de eliberare conditionata.
Florin Parjol, fost Ghinea (de unde, de altfel, ii vine porecla de Ghenosu), s-a impus ca lider incontestabil in judetele Prahova si Dambovita. Acesta a reusit sa stranga in jurul sau o multime de locotenenti, care, ca sa-si dovedeasca loialitatea fata de el si apartenenta la grupul acestuia, isi tatuau pe ceafa un cod de bare, la fel ca acela trecut pe ambalajele produselor de pe rafturile supermarketurilor. Florin "Ghenosu" este acuzat de la fapte de santaj pana la infractiuni din sfera criminalitatii organizate, cum sunt furturile de pe cartile de credit.
CUNOSCUT. Florin Parjol "Ghenosu" este unul dintre cei mai respectati lideri interlopi din Romania AVANTAJ. Numai detinutii fara abateri disciplinare ajung sa lucreze la bucatarieChiar daca la prima vedere ar putea sa para ca vestitul "Ghenosu" a decazut in lumea pe care, pana nu demult, reusise intr-o oarecare masura s-o domine, aceasta se bucura, in realitate, de unul dintre cele mai importante privilegii acordate detinutilor. Surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciare